fbpx

Championship League: Δυνατή αρχή από τον Κάιρεν Γουίλσον

Championship League: Δυνατή αρχή από τον Κάιρεν Γουίλσον

Ο Κάιρεν Γουίλσον μπήκε εντυπωσιακά στη νέα σεζόν παίρνοντας τη νίκη και στα τρία ματς που έδωσε για το Championship League.

 Φιναλίστ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020 ο Άγγλος είχε χτυπήσει στο πόδι κατά τη διάρκεια της κενής περιόδου στην Πορτογαλία ωστόσο δεν φάνηκε επηρεασμένος καθώς με μπρέικ 111 πόντων έφτασε στο 3-0 απέναντι στον ερασιτέχνη Τζος Μουλχόλαντ.

 Κάτοχος του τίτλου στο European Masters, βρέθηκε κοντά στο πέμπτο maximum της καριέρας του απέναντι στον Λούις Χίθκοτ, τον οποίο νίκησε με 3-0, ωστόσο αστόχησε στην τελευταία ροζ μπάλα ενώ απέναντι στον Άντι Χικς νίκησε 3-1 με μπρέικ 100 πόντων.

Νικητής στον 29ο όμιλο αναδείχθηκε ο Ουν-Νοχ Τεπτσάγια με τον Ταϊλανδό, φιναλίστ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Six Red να νικά με 3-0 τον Φλόριαν Νέσλε, με 3-1 τον Βραζιλιάνο Βίκτορ Σάρκις και με 3-0 τον Έλιοτ Σλέσορ.

Ο Μάικλ Γουάιτ κατέλαβε την πρώτη θέση στο δέκατο όμιλο νικώντας με 3-1 τους Χιμάνσου Τζάιν, Τζουν Τζιανγκ και τον επίσης Ουαλό Ράιαν Ντέι. Στον 22ο όμιλο την πρώτη θέση πήρε ο Ρόμπι Γουίλιαμς νικώντας 3-1 τους Άλφι Ντέιβις και Τζο Ο’Κόνορ ενώ στο πρώτο χρονικά ματς που έδωσε ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Zακ Σούρετι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα