fbpx

World Tour: Στο Κάιρο οι τελικοί της σεζόν

World Tour: Στο Κάιρο οι τελικοί της σεζόν

Η πρωτεύουσα της Αιγύπτου θα φιλοξενήσει τη δράση στους τελικούς της σεζόν στο World Tour του σκουός.

Τα κορυφαία 8 ονόματα σε άνδρες και γυναίκες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής κάτι που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στο θέαμα με τη δράση να αρχίζει όταν ο Περουβιανός Ντιέγκο Ελίας, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη θα προσπαθήσει να γίνει ο πρώτος μη Αιγύπτιος που θα πάρει τον τίτλο μετά το 2016 και τον Γάλλο Γκρεγκορί Γκοτιέ.

 Ο Αιγύπτιος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Αλί Φάραγκ, νούμερο 2 κόσμου, θα αγωνιστεί στο δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τον Μοχάμεντ Ελ Σορμπαγκί ο οποίος άλλαξε εθνικότητα πέρυσι και πλέον αγωνίζεται ως Βρετανός.

 Στις γυναίκες, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, η Αιγύπτια Νουράν Γκοχάρ, κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο και θα βρει απέναντί της την συμπατριώτισσά της, Χάνια Ελ Χαμανί, με τις 2 παίκτριες νωρίτερα αυτό το μήνα να δίνουν το πέμπτο μεγαλύτερο ματς σε διάρκεια όλων των εποχών με τη Γκοχάρ να παίρνει τη νίκη μετά από 107 λεπτά.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Νουρ Ελ Σερμπινί, νούμερο 2 κόσμου, είναι το φαβορί στο δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την συμπατριώτισσά της, Νουρ Ελ Ταγιέμπ, τη Νεοζηλανδή Τζοέλ Κινγκ και την Αγγλίδα Τζορτζίνα Κένεντι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα