fbpx

Aramco Team Series: Παρούσες στο Λονδίνο Κόρντα και Μαγκουάιρ

Aramco Team Series: Παρούσες στο Λονδίνο Κόρντα και Μαγκουάιρ

Η 24χρονη Αμερικανίδα και νούμερο 2 κόσμου, η Νέλι Κόρντα, θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών στη βρετανική πρωτεύουσα.

Το τουρνουά του Λονδίνου διεξάγεται την περίοδο 14 με 16 Ιουλίου με το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Centurion Club να αποτελεί τον τρίτο σταθμό της σεζόν στο Aramco Team Series. Κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Κόρντα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 6 παρουσίες στην πρώτη δεκάδα σε 8 τουρνουά, περιλαμβανομένης της 3ης θέσης στο πρώτο μέιτζορ της χρονιάς, το Chevron Championship.

Η ίδια πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου πέρυσι στο Σοτογκράντε της Ισπανίας και η μεγαλύτερη αντίπαλός της αναμένεται να είναι η Λιόνα Μαγκουάιρ με την ίδια να γίνεται η πρώτη Ιρλανδή που πήρε τίτλο σε επίπεδο LPGA Tour, την περασμένη σεζόν στο Drive On Championship.

 Έντονος θα είναι ο ανταγωνισμός από τις ντόπιες καθώς παρούσες θα είναι οι Τζόρτζια Χαλ, νούμερο 9 κόσμου, Τσάρλι Χολ, νούμερο 23 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά και η κάτοχος του τίτλου, η Μπρόντ Λόου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα