fbpx

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: «Το μόνο που έχω είναι ο χρόνος»

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: «Το μόνο που έχω είναι ο χρόνος»

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν δεν προτίθεται να αφιερώσει το χρόνο του με συχνές παρουσίες σε τουρνουά καθώς δεν βλέπει τη δραστική αλλαγή που αναζητά.

«Δεν βλέπω τι μπορώ να προσθέσω. Δεν έχω τον έλεγχο στη λήψη αποφάσεων. Παρακολουθώ προσεκτικά τα αμερικανικά σπορ και σκέφτομαι, πως λειτουργούν; Βλέπω τον τρόπο που λειτουργούν το τένις, το γκολφ και η F1. Βλέπουμε τον τρόπο που δρα η Liberty στη F1 και τους ανθρώπους που έχει σε συγκεκριμένες θέσεις. Απλά σκέφτεσαι, αυτό είναι που χρειάζεσαι», σχολίασε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι εδώ μοιράζονται αυτή την ιδέα, νομίζω ότι θέλουν να κρατήσουν τα πάντα εδώ με τους δικούς τους ανθρώπους. Αν αυτό θέλουν, μια χαρά, αλλά αν προσπαθείς να ανταγωνιστείς άλλα σπορ και θέλεις να προστατέψεις το παιχνίδι κατά μία έννοια, μερικές φορές πρέπει να φέρεις νέους συμβούλους που ήταν επιτυχημένοι σε μερικά από τα μεγάλα αθλήματα. Να δώσουν φρέσκιες ιδέες κι εγώ είμαι πολύ απασχολημένος για να ξοδεύω το χρόνο μου επειδή αν δώσω αυτό το χρόνο θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα;», αναρωτήθηκε.

 «Αν δεν υπάρξει έχω πολλά άλλα πράγματα που τρέχουν στη ζωή μου και δεν είμαι έτοιμος να τα αφήσω να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Το μόνο που έχω είναι ο χρόνος και δεν έχω μισή ημέρα ή μία ημέρες ή μερικές ημέρες να επενδύσω το χρόνο μου σε κάτι που βασικά καταλήγει στο τίποτα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα