fbpx

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: «Θα προσπαθήσω πολύ σκληρά για τον 8ο τίτλο»

Ρόνι Ο’Σάλιβαν: «Θα προσπαθήσω πολύ σκληρά για τον 8ο τίτλο»

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να πάρει για 8η φορά στην καριέρα του το παγκόσμιο πρωτάθλημα σνούκερ δηλώνει ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν.

 Νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Rocket είναι γνωστός και για τα επικριτικά του σχόλια προς το παιχνίδι λέγοντας ότι το σνούκερ δεν έχει πλέον τόσο μεγάλη σημασία για εκείνον. Έχοντας ισοφαρίσει το ρεκόρ του Στίβεν Χέντρι των 7 τίτλων πέρυσι τώρα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει αυτή την επίδοση.

Κάτοχος 39 ranking τίτλων και 7 Masters ο ίδιος παραδέχθηκε ότι θα δοκιμάσει να ξεπεράσει την απόλυτη επίδοση. «Προσπαθώ να έχω μία οπτική στο παιχνίδι και στη ζωή μου και πιστεύω ότι είναι καλύτερα τώρα», είπε. «Δεν θέλω να καθορίζομαι από το σνούκερ, από ένα αποτέλεσμα, από τα επιτεύγματα. Αν έρθουν, σπουδαία, αλλά ναι, δεν θα με πειράξει. Θα προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ φέτος προφανώς και νομίζω ότι έχω τέσσερις καλές ευκαιρίες να τα καταφέρω. Φυσικά και με ενδιαφέρει, απλά προσπαθώ να έχω μία καλύτερη οπτική. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου, αλλά όχι όλη μου η ζωή. Δεν πρόκειται να επενδύσω κάτι σε αυτό. Αν συμβεί, σπουδαία,. Δεν χρειάζεται να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 376 ημέρες το χρόνο. Όταν αφήνω την στέκα, προσπαθώ να ξεχνάω το σνούκερ και να απολαμβάνω τη ζωή μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα