fbpx

WST Classic: Η διοργάνωση απάντησε στους ισχυρισμούς του Ο’Σάλιβαν

WST Classic: Η διοργάνωση απάντησε στους ισχυρισμούς του Ο’Σάλιβαν

Η World Snooker Tour δεν άφησε αναπάντητη την κριτική του Ρόνι Ο’Σάλιβαν ο οποίος είπε το παιχνίδι βρίσκεται στη χειρότερη θέση από κάθε άλλη φορά.

Τα σχόλια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή έγιναν στο WST Classic του Λέστερ, από το οποίο αποσύρθηκε πριν το ματς του δεύτερου γύρου επικαλούμενος τραυματισμό στον αγκώνα. Ο ίδιος πάντα εξέφραζε ανοικτά τα συναισθήματα του αναφορικά με το σνούκερ έχοντας πει ότι δεν θα ήθελε ο γιός του να ακολουθήσει το δικό του δρόμο στο άθλημα.

 «Ακούστε με, το σνούκερ είναι σε ένα άσχημο σημείο», είπε ο Rocket στο Sportsman, αναφερόμενος στην πρόσφατη ματαίωση του τουρκικού Μάστερς για οικονομικούς λόγους. «Έχει πρόβλημα. Ξεχάστε την Τουρκία, αυτό χρειάζεται τουλάχιστον ακόμα 50 εκατομμύρια λίρες το χρόνο για να γίνει ένα σωστό Tour. Όταν δείτε τους αριθμούς, είναι άσχημοι. Όταν βλέπεις έπαθλο 10 εκ. λιρών για 25 τουρνουά στη χρονιά για 128 παίκτες, δεν πρόκειται να είναι καλό. Χρειάζονται τουλάχιστον τα τριπλάσια για να αποδώσει. Ίσως πρέπει να φέρουμε κάποιους κατάλληλους ανθρώπους όπως η Liberty στη F1 ή κάποιον με όραμα».

Η World Snooker Tour από την άλλη πέρασε στην αντεπίθεση με ανακοίνωση που απέστειλε στο Eurosport: «Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε μία παραγωγική συνάντηση με τους παίκτες – δυστυχώς ο Ρόνι αποφάσισε να απουσιάσει – όπου παρουσιάσαμε το όραμά μας για το μέλλον του σνούκερ και μιλήσαμε για θέματα που είναι σημαντικά για τους παίκτες. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά καταρρίπτοντας ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων στα περισσότερα τουρνουά και το παγκόσμιο τηλεοπτικό και ψηφιακό μας κοινό είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά»

«Τα χρηματικά έπαθλα για τα τουρνουά στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αυξηθεί από την αρχή της πανδημίας. Μετά τον Covid δεσμευθήκαμε να επιστρέψουμε στην Κίνα το 2023 και είμαστε αισιόδοξοι για αυτό το σχέδιο. Συνεργαζόμαστε με κορυφαία πρακτορεία στον αθλητισμό, με τους πελάτες τους να είναι η Premier League, η FIFA, το Ryder Cup και το Masters. Η μακροπρόθεσμη στρατηγική μας βασίζεται στην κορυφαία ανάλυση δεδομένων».

 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα