fbpx

Εκεί θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vids)

Εκεί θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vids)

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν πέρασε στους «16» του παγκοσμίου πρωταθλήματος 6 Red με τη νίκη του με 5-2 επί του Σταν Μούντι στην Ταϊλάνδη και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ασία.

 Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε στη νοκ-άουτ φάση μαζί με τον παλιό του αντίπαλο, τον Τζέιμς Γουατάνα επικρατώντας με εμφατικό τρόπο του παγκόσμιου πρωταθλητή junior. Με τον Γουατάνα να νικά 5-4 τον Τζίμι Ρόμπερτσον στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, οι 2 παίκτες εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση.

Ο Ο’Σάλιβαν νίκησε με 5-2 και τον Γουατάνα ενώ ακολούθησαν όμορφες σκηνές όταν οι δύο τους αγκαλιάστηκαν μετά από ένα ματς που είδε τον Rocket να κάνει το fluke. «Αυτή η μορφή αγώνα είναι τρομακτική, τα φρέιμ είναι πολύ γρήγορα», είπε. «Ένα λάθος και έχεις τελειώσει. Ήθελα να βιώσω την εμπειρία και χαίρομαι που ήρθα».

 Στην συνέχεια ο Άγγλος αναφέρθηκε ξανά για το πόσο απολαμβάνει την παρουσία του στην Ασία. «Δεν μπορώ να έρχομαι σε όλα αλλά χαίρομαι που είμαι εδώ φέτος. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Ασία, το σνούκερ εδώ είναι πιο δημοφιλές από κάθε άλλο μέρος του κόσμου, ειδικά σε Ταϊλάνδη, Κίνα και Χονγκ Κονγκ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα