fbpx

Παγκόσμιο 6 Red: Αρχή με νίκη για τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vids)

Παγκόσμιο 6 Red: Αρχή με νίκη για τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν (vids)

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν άντεξε την αντεπίθεση του Τζίμι Ρόμπερτσον και νίκησε με 5-3 στο πρώτο του ματς για τον 8ο όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος 6 Red στη Μπανγκόκ.

 Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής προηγήθηκε με 4-0 ωστόσο ο Άγγλος συμπατριώτης του πήρε τρία φρέιμ στην σειρά απειλώντας με ανατροπή. Επόμενος αντίπαλος για τον Rocket θα είναι ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου σε επίπεδο junior, ο Σταν Μούντι ενώ στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον ντόπιο, τον Ταϊλανδό Τζέιμς Γουατάνα.

Ο Γουατάνα νίκησε 5-1 τον Μούντι ενώ ο πρωταθλητής του Μάστερς, ο Τζαντ Τραμπ έκανε το 2 στα 2 μετά το 5-0 επί του Ρίκι Γουόλντεν καθώς πήρε τα τελευταία τρία φρέιμ και επιβλήθηκε με 5-4 του Κριτσανούτ Λερτσαταγιατόρν στον 4ο όμιλο. Πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο Τζον Χίγκινς και ο Στούαρτ Μπίγκαμ, εξασφάλισαν την πρόκριση στους νοκ-άουτ γύρους.

Φιναλίστ το 2019 ο Χίγκινς ήθελε τη νίκη απέναντι στον ντόπιο Ποραμίν Νταντζιρακούλ στον τρίτο όμιλο μετά τη νίκη με 5-2 επί του Κεν Ντόχερτι και την ήττα με 5-1 από τον Χοσεϊν Βαφέι. Η νίκη ήρθε με το επιβλητικό 5-0 ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015, ο Μπίγκαμ, νίκησε 5-2 τον πρώην κάτοχο του τίτλου στο όπεν Ουαλίας, τον Τζόρνταν Μπράουν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα