fbpx

Παγκόσμιο 6 Red: Παρών στην Ταϊλάνδη ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Παγκόσμιο 6 Red: Παρών στην Ταϊλάνδη ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ρόνι Ο’Σάλιβαν θα κάνει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο καθώς θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 6 Red τον επόμενο μήνα στην Ταϊλάνδη.

 Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μαζί με τους Τζαντ Τραμπ, Μαρκ Σέλμπι, Σον Μέρφι, Μαρκ Άλεν και Μαρκ Γουίλιαμς με το νικητή να κερδίζει το ποσό των 100.000 λιρών ενώ το τουρνουά θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μετά την πανδημία του κορονοϊού το 2020.

 Ο Ο’Σάλιβαν κληρώθηκε στον 8ο όμιλο μαζί με τον Τζίμι Ρόμπερτσον, τον παγκόσμιο πρωταθλητή τζούνιορ Σταν Μούντι και τον ντόπιο Τζέιμς Γουατάνα ενώ τα ματς θα διεξαχθούν στο πανεπιστήμιο του Ταμασάτ που μπορεί να φιλοξενήσει 3.600 θεατές.

Ο’Σάλιβαν και Γουατάνα έχουν ιστορία 31 ετών, από την πρώτη τους αναμέτρηση το 1992 όταν ο Ταϊλανδός είχε νικήσει 6-5 στα ημιτελικά του Humo Masters στο Βέλγιο. Από τότε ο Άγγλος έχει πάρει τη νίκη στις 11 από τις 16 αναμετρήσεις τους ωστόσο θα παίξουν αντίπαλοι για πρώτη φορά στην συντομότερη μορφή του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα