fbpx

NFL: Κάνσας Σίτι Τσίφς και Φιλαδέλφεια Ίγκλς έκλεισαν ραντεβού στο Super Bowl (pics, vids)

NFL: Κάνσας Σίτι Τσίφς και Φιλαδέλφεια Ίγκλς έκλεισαν ραντεβού στο Super Bowl (pics, vids)

Γνωστοποιήθηκε και το ζευγάρι του Super Bowl μετά τη διαδικασία του Conference, με τους Κάνσας Σίτι Τσίφς να κλείνουν ραντεβού στον μεγάλο τελικό του NFL με τους Φιλαδέλφεια Ίγκλς.

Πλέον, στις 13 Φεβρουαρίου στο State Farm Stadium στην Αριζόνα, οι Τσίφς θα κοντραριστούν με τους Φιλαδέλφεια Ίγκλς στον τελικό των τελικών, για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής του NFL, σε μια τιτανομαχία δύο ιστορικών ομάδων της Λίγκας.

Την Κυριακή (29/1), οι Ιγλς νίκησαν τους Σαν Φρανσίσκο 49ερς, με 31-7 και διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή NFC. Αυτή θα είναι η δεύτερη εμφάνιση στο Super Bowl για τους Ιγκλς μέσα σε έξι χρόνια, με τελευταία νίκη το 2018. Θα είναι επίσης η πρώτη εμφάνιση της ομάδας με τον δευτεροετή προπονητή Νικ Σιριάνι, και τον τριτοετή quarterback Τζαλέν Χαρτς.

Από την άλλη, ο Μαχόμες έτρεξε για ένα first down με τον άσχημο διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο και στη συνέχεια σπρώχτηκε αργά εκτός ορίων από τον Τζόζεφ Οσάι, δίνοντας στον Χάρισον Μπάτκερ την ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ από 45 γιάρδες λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και να δώσει στους Κάνσας Σίτι Τσίφς τη νίκη με 23-20 επί των Σινσινάτι Μπένγκαλς στο παιχνίδι τίτλου της AFC το βράδυ της Κυριακής.

Ο τελικός θα αποκτήσει ιδιαίτερο χρώμα αφού στους Ίγκλς, παίζει ο Τζέισον Κέλτσε και στους Τσίφς ο αδερφός του Τράβις, κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του NFL, δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα σε Super Bowl.

Η Rihanna θα είναι η επικεφαλής του σόου στο ημίχρονο του Super Bowl, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια.

Πανόραμα Conference Championship:

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023:
Σαν Φρανσίσκο 49ερς-Φιλαδέλφεια Ιγκλς 7-31

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023:
Σινσινάτι Μπένγκαλς-Κάνσας Σίτι Τσιφς 20-23

Super Bowl:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023:
01:30 | Κάνσας Σίτι Τσίφς-Φιλαδέλφεια Ίγκλς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα