fbpx

NFL: Όλα έτοιμα για το γύρο wild-card των πλέι οφ

NFL: Όλα έτοιμα για το γύρο wild-card των πλέι οφ

Το πρόγραμμα του γύρου wild-card των πλέι οφ του NFL για τη σεζόν 2023 είναι γεμάτο με σπουδαίες αναμετρήσεις, ενόψει του Σαββατοκύριακου (14-15/1).

Το πλήρες πρόγραμμα των έξι αγώνων wild-card, περιλαμβάνει μια αναμέτρηση της NFC West για να ξεκινήσουν τα πράγματα, τον Τζάστιν Χέρμπερτ εναντίον του Τρέβορ Λόρενς, μια συνάντηση όλων των ομάδων της AFC East στο Μπάφαλο, το πρώτο παιχνίδι των Νιού Γιορκ Τζάιαντς για τα playoffs από το 2016 και μια ρεβάνς της αναμέτρησης Μπάλτιμορ Ρέιβενς-Σινσινάτι Μπένγκαλς της 18ης εβδομάδας. Όλα κορυφώνονται με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίρς του Τομ Μπρέιντι εναντίον των Καουμπόις το βράδυ της Δευτέρας (16/1).

Το πρόγραμμα των πλέι οφ:

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023:
16:30 | Σιάτλ Σίχοκς-Σαν Φρανσίσκο 49ερς
20:15 | Λος Άντζελες Τσάρτζερς-Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς
23:30 | Νιού Γιορκ Τζάιαντς-Μινεσότα Βίκινγκς

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023:
3:15 | Μπάλτιμορ Ρέιβενς-Σινσινάτι Μπένγκαλς

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023:
3:15 | Ντάλας Καουμπόις-Τάμπα Μπέι Μπακανίρς

Παρακάτω είναι μερικά από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής:

– Οι περσινοί πρωταθλητές Λος Άντζελες Ραμς τερμάτισαν με ρεκόρ 5-12 σε μια (ας το θέσουμε κόσμια) απογοητευτική σεζόν.
– Οι Σαν Φρανσίσκο 49ers έχασαν με τραυματισμούς τους δύο πρώτους QB τους και παρόλα αυτά τρέχουν ένα μυθικό σερί 10-0, βασιζόμενοι στον rookie QB Μπροκ Πάρντι, χάνοντας όμως το Νο. 1 της NFC από τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς.
– Οι οποίοι Φιλαδέλφεια Ιγκλς άντεξαν να φτάσουν στο 14-3 παρά τους αρκετούς τραυματισμούς που κουβαλούν, με σημαντικότερο αυτόν του QB, Τζέιλεν Χερτς, ο οποίος λογικά θα αγωνιστεί κανονικά στα play-offs.
– Οι Μινεσότα Βάικινγκς κατάφεραν να τελειώσουν την κανονική περίοδο με ρεκόρ 13-4, παρά το ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν η άμυνά τους ήταν τελευταία στην NFL στις allowed yards!
– Ο Τομ Μπρέιντι μπαίνει στην post – season με αρνητικό πρόσημο (8-9), όμως οι Μπακανίερς εκμεταλλεύτηκαν το πόσο τραγική ήταν η NFC South και πήραν το εισιτήριο για τα wild cards. Εκεί αντιμετωπίζουν τους Ντάλας Καουμπόις, από τους οποίους ο Μπρέιντι δεν έχει ηττηθεί ποτέ στη ζωή του (7-0). Παρά το ότι οι Μπακς είναι αντικειμενικά μια μέτρια ομάδα, υπάρχει άνθρωπος που τολμάει να ποντάρει κόντρα στον GOAΤ;
– Οι Νιου Γιόρκ Τζάιντς κατάφεραν να προκριθούν στα play-offs, έχοντας point differential -6! Δέχθηκαν δηλαδή περισσότερους πόντους, απ’ όσους πέτυχαν!
– Οι Κάνσας Σίτι Τσιφς τερμάτισαν πρώτοι στην AFC με ρεκόρ 14-3, παρά το ότι έχουν μακράν το χειρότερο kicking game σε όλη την NFL! Έχουν χάσει οκτώ (!) field goals και πέντε PATs για 29 συνολικά χαμένους πόντους φέτος!
– Σε 52 παιχνίδια φέτος, μια ομάδα που βρισκόταν πίσω με τουλάχιστον 10 πόντους, κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και είτε να κερδίσει είτε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση!
– Συνολικά 66 παιχνίδια κρίθηκαν με σκοράρισμα τα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης ή στην παράταση!
– Συνολικά 122 παιχνίδια φέτος κρίθηκαν με διαφορά έξι πόντων (ένα TD) ή λιγότερων!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα