fbpx

Championship League: Δύο νίκες σε μία ώρα για τον Τραμπ (vids)

Championship League: Δύο νίκες σε μία ώρα για τον Τραμπ (vids)

Ο Τζαντ Τραμπ έκανε εξαιρετική αρχή στο νέο έτος παίρνοντας τη νίκη στα πρώτα του 2 ματς σε μόλις 59 λεπτά στο πλαίσιο του Championship League στο Λέστερ.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 έστειλε σαφές μήνυμα στους αντιπάλου του ενόψει του Μάστερς στο Αλεξάντρα Πάλας όπου θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον νικητή του βρετανικού όπεν Ράιαν Ντέι στις 11 Ιανουαρίου, με ραν των 52, 108 και 71 πόντων στη νίκη με 3-0 επί του Ρίκι Γουόλντεν που περιορίστηκε μόλις σε 12 πόντους σε τρία φρέιμ.

 Η καλή του απόδοση είχε και συνέχεια απέναντι στον Μαρκ Σέλμπι στο δεύτερο ματς του τέταρτου γκρουπ. Σε άλλο ματς, ο νικητής του όπεν Σκωτίας Γκάρι Γουίλσον είχε τρία centuries 131, 124 και 143 πόντων στη νίκη με 3-2 επί του Γουόλντεν. Με το τελευταίο του century ο Γουίλσον έφτασε τα 200.

 Ο Τραμπ συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί νικώντας 3-1 τον Γουίλσον ενώ η ήττα με 3-1 από τον Μάθιου Σελτ στο τελευταίο ματς της ημέρας τον είδε να μοιράζεται την κορυφή με τον Τζον Χίγκινς ο οποίος επιβλήθηκε 3-1 του Σέλμπι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα