fbpx

Masters: Προθέρμανση με το 750ο century για τον Σέλμπι (vids)

Masters: Προθέρμανση με το 750ο century για τον Σέλμπι (vids)

Ο Μαρκ Σέλμπι έφτασε τα 750 century καριέρας σημειώνοντας το πιο πρόσφατο στον αγώνα του Championship League, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Μάστερς.

 Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ο οποίος πήρε τον τίτλο στο αγγλικό όπεν πριν τα Χριστούγεννα νικώντας στον τελικό με 9-6 τον Λούκα Μπρεσέλ, έδειξε την αξία του με ένα μπρέικ 118 πόντων στη νίκη με 3-1 επί του Ρίκι Γουόλντεν στο Λέστερ. Έχοντας ηττηθεί με 3-2 από τον Μάθιου Σελτ στο ματς με το οποίο άρχισε το τρίτο γκρουπ, ο νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Τζόρνταν Μπράουν προτού ξεπεράσει τον Γουόλντεν για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

 Ο Σελτ είχε μπρέικ των 80, 91 και 127 πόντων κάνοντας την ανατροπή απέναντι στον Σέλμπι. Ο Σέλμπι ολοκλήρωσε την ημέρα του νικώντας 3-2 τον Ρόμπερτ Μίλκινς και έχει ένα οριακό πλεονέκτημα έναντι του Γουόλντεν, αυτό των κερδισμένων φρέιμ καθώς και οι 2 μετρούν από τρεις νίκες σε 4 ματς.

 Ο Σέλμπι, που θα αναμετρηθεί σήμερα με τον Κάιρεν Γουίλσον και τον Τζέιμι Τζόουνς, πλησιάζει τον Στίβεν Χέντρι στην 5η θέση της λίστας όλων των εποχών με τα περισσότερα century καθώς υπολείπεται 26 του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή από τότε που έγινε επαγγελματίας το 1999.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα