fbpx

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο Χάμλιν – Υπέστη καρδιακή προσβολή στη διάρκεια αγώνα (vid)

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο Χάμλιν – Υπέστη καρδιακή προσβολή στη διάρκεια αγώνα (vid)

Δραματικά εξελίχθηκε η αναμέτρηση των Μπάφαλο Μπιλς εναντίον των Σινσινάτι Μπένγκαλς στο NFL, αφού ο Ντάμαρ Χάμλιν υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 24χρονος σηκώθηκε για λίγο όρθιος, μετά από ένα τάκλιν στον Τι Χίγκινς των Μπένγκαλς στο πρώτο τέταρτο, αλλά στη συνέχεια έπεσε ανάσκελα.

Το παιχνίδι στο Σινσινάτι διακόπηκε καθώς το ιατρικό επιτελείο εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο γρήγορα, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων γονάτισαν. Αργότερα, το NFL ανακοίνωσε ότι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

Ο 24χρονος Χάμλιν δέχθκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες πριν φύγει από το γήπεδο με ασθενοφόρο για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Σινσινάτι.

«Ο Ντάμαρ Χάμλιν υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά από ένα χτύπημα στο παιχνίδι μας εναντίον των Μπένγκαλς. Οι παλμοί της καρδιάς του αποκαταστάθηκαν στο γήπεδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και θεραπεία. Αυτή τη στιγμή είναι ναρκωμένος και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», ανέφεραν οι Μπιλς σε ανακοίνωσή τους.

Η οικογένεια του Χάμλιν κατέβηκε από τις εξέδρες για να είναι μαζί του καθώς μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οπαδοί και των δύο ομάδων στέκονταν έξω από το νοσοκομείο περιμένοντας νέα, κάποιοι κρατώντας κεριά.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα