fbpx

Ρόνι Ο’Σάλιβαν και Σον Μέρφι είπαν το δικό τους «αντίο» στον Πελέ

Ρόνι Ο’Σάλιβαν και Σον Μέρφι είπαν το δικό τους «αντίο» στον Πελέ

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν αναφέρθηκε στην ταπεινοφροσύνη του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, του Πελέ, του μοναδικού με τρεις κατακτήσεις παγκοσμίου κυπέλλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν στα 82 του χρόνια.

 Επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο σνούκερ ο Ο’Σάλιβαν, μοιράστηκε μία εικόνα από την συνάντησή του με το «μαύρο διαμάντι» γράφοντας: «Ένα αυθεντικά αξιαγάπητο πρόσωπο που είχα την τιμή να γνωρίσω. Ένας ποδοσφαιρικός θρύλος αλλά πάνω από όλα, τι άνθρωπος. Θυμηθείτε, όσα έχετε δει στο ποδόσφαιρο, ο Πελέ τα έκανε πρώτος».

 Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ο Σον Μέρφι μοιράστηκε επίσης τις αναμνήσεις του με τον Πελέ. «Αληθινά ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια και καλοσύνη. Εντυπωσιάστηκα όταν έμαθα ότι παρακολουθούσε σνούκερ».

 Η αγάπη του Πελέ για το παιχνίδι έγινε γνωστή το 2021 όταν μέσω Instagram πήρε μέρος στην καμπάνια για την προσθήκη στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ανεβάζοντας μία δική του παλιά φωτογραφία παίζοντας σνούκερ, είχε γράψει: «Ποιος συμφωνεί ότι το σνούκερ θα πρέπει να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Είμαι βέβαιος ότι έχουμε σπουδαίους παίκτες σε όλη τη Βραζιλία και θα κερδίσουμε χρυσά μετάλλια όταν αυτό συμβεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα