fbpx

Solheim Cup: Σταρκ και Γκραντ εντυπωσιάζουν την Πέτερσεν

Solheim Cup: Σταρκ και Γκραντ εντυπωσιάζουν την Πέτερσεν

Αρχηγός της ευρωπαϊκής ομάδας του Solheim Cup, η Σούζαν Πέτερσεν, στηρίζει πολλά στις 2 παίκτριες από την Σουηδία, τη Λιν Γκραντ και τη Μάγια Σταρκ.

 Σταρκ και Γκραντ ήταν εξαιρετικές στη φετινή σεζόν του Ladies European Tour με την πρώτη να παίρνει τρεις τίτλους και τη δεύτερη να έχει τέσσερις. Μία από τις επιτυχίες της Γκραντ ήταν στο Scandinavian Mixed, ένα τουρνουά που συνδιοργανώθηκε από LET και DP World Tour στο οποίο η Σουηδή νίκησε τους άνδρες με διαφορά 9 χτυπημάτων.

 Αυτή την επιτυχία ακολούθησε εκείνη του Αυγούστου επικρατώντας της Σταρκ στη μάχη για τον τίτλο της κορυφαίας της χρονιάς στο Race to Costa Del Sol. Με τις 2 παίκτριες να είναι στα 23 τους, το μέλλον δείχνει λαμπρό και σίγουρα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη της Ευρώπης με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Solheim Cup που θα διεξαχθεί στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο του 2023. «Είναι πολύ όμορφο να τις παρακολουθείς», είπε η Πέτερσεν. «Έχουν τον έλεγχο, είναι ξεχωριστές και το διασκεδάζουν. Είναι πολύ καλές φίλες επίσης, παίζουν εξαιρετικά, απολαμβάνουν τη ζωή και βοηθούν η μία την άλλη».

 Η ευρωπαϊκή ομάδα πήρε τον τίτλο με 15-13 στο Ινβερνές του Οχάιο τον Σεπτέμβριο του 2021 και είναι το φαβορί για την υπεράσπιση του τροπαίου απέναντι στη Νέλι Κόρντα και τη Λέξι Τόμπσον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα