fbpx

Μπόρθγουικ: “Θέλω να κάνω τους οπαδούς μας να βρυχώνται”

Μπόρθγουικ: “Θέλω να κάνω τους οπαδούς μας να βρυχώνται”

Αρκετά σαφής και… γλαφυρός ως προς το τι θέλει να δημιουργήσει με την Εθνική Αγγλίας ήταν σε δηλώσεις του ο Στιβ Μπόρθγουικ. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε το πρώτο παιχνίδι του Εξαεθνούς τουρνουά (σε περίπου ενάμιση μήνα) ως το σημείο εκκίνησης για το χτίσιμο της ομάδας, ωστόσο περιέγραψε και την εικόνα που θέλει να βγάλουν οι παίκτες του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, προκειμένου να κρατούν πάντοτε τους οπαδούς τους ζεστούς και περήφανους.

“Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στους παίκτες που διαθέτουμε και θέλω να δημιουργήσω μία ομάδα που θα είναι αποτελεσματική. Θα αφιερωθώ με όλη μου την καρδιά στο να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να γίνει μία ομάδα για την οποία όλοι οι Άγγλοι θα είμαστε περήφανοι.

Τίθεται το ερώτημα για το εάν στο πρώτο παιχνίδι του Εξαεθνούς τουρνουά θα είμαστε τέλειοι. Η απάντηση είναι όχι. Θα αγωνιστούμε ακριβώς με το στυλ που επιθυμούμε; Επίσης όχι. Αυτή θα είναι μόνο η αρχή, ωστόσο είναι απολύτως σαφές σε όλους πως σε αυτό το ματς η ομάδα πρέπει να βγει έξω και να παλέψει.

Πρέπει να είναι ανταγωνιστική, ώστε όταν έρθει η ώρα να βγει στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί να ζητωκραυγάζουν. Θέλω το Twickenham να βρυχάται. Δουλειά μας είναι να παίξουμε δυνατά, να παλέψουμε σκληρά και να τα κάνουμε αυτά με έναν τρόπο που θα κρατάει διαρκώς τους οπαδούς μας θερμούς”, ανέφερε ο Μπόρθγουικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα