fbpx

Μαρκ Σέλμπι: «Μεγαλύτερη επιτυχία μου ο τίτλος στο English Open»

Μαρκ Σέλμπι: «Μεγαλύτερη επιτυχία μου ο τίτλος στο English Open»

Συγκινημένος ο Μαρκ Σέλμπι χαρακτήρισε την κατάκτηση του τίτλου στο αγγλικό όπεν ως τη μεγαλύτερη του επιτυχία μετά τη νίκη με 9-6 επί του Λούκα Μπρεσέλ στον τελικό του Μπρέντγουντ Σέντερ στο Έσεξ.

 Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε το τρόπαιο που φέρει το όνομα του Στιβ Ντέιβις ενώ κέρδισε τον πρώτο του τίτλο σε ranking τουρνουά εδώ και 19 μήνες, μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση και η ανακούφιση ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του μετά την ολοκλήρωση του ματς.

 Νωρίτερα φέτος, ο Σέλμπι αποκάλυψε ότι υποφέρει εδώ και μερικά χρόνια με την κατάθλιψη. Ο ίδιος πήρε την απόφαση να μιλήσει για το θέμα μετά την παραίνεση της συζύγου του, Βίκι. «Πιστεύω για μένα ότι αυτό θα πρέπει να καταγραφεί ως το μεγαλύτερο επίτευγμα για εμένα από εκεί που ήμουν τον Ιανουάριο», είπε στο κοινό προτού σηκώσει το τρόπαιο. «Τα τελευταία χρόνια υπόφερα σιωπηλά. Μόνο η Βίκι και οι στενοί συγγενείς γνώριζαν. Ήταν σκληρά. Προφανώς από τον Ιανουάριο προσπάθησα να σταθώ ξανά στα πόδια μου, δεν ήταν εύκολο. Προφανώς είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή μου, οπότε το να επιστρέφω εδώ για να παίξω σνούκερ και να το απολαμβάνω ξανά, είναι αυτό που ήθελα να κάνω. Να έρθω και να κερδίσω ένα τουρνουά είναι πραγματικά απίστευτο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα