fbpx

Συνεργασία της διεθνούς ομοσπονδίας με την Trivago για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Συνεργασία της διεθνούς ομοσπονδίας με την Trivago για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος, η IHF, θα συνεργαστεί με την Trivago στο πλαίσιο των μετακινήσεων και της στέγασης ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του επόμενου μήνα που θα διεξαχθεί σε Πολωνία και Σουηδία.

 Η Trivago θα είναι ο επίσημος συνεργάτης μετακινήσεων για τη διοργάνωση και θα έχει το λογότυπό της να εμφανίζεται στα γραφικά των αγωνιστικών χώρων, των social media και σε άλλα υλικά και επιφάνειες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Trivago συνεργάζεται με την IHF με την συμφωνία να επιτυγχάνεται από το πρακτορείο μάρκετινγκ Sportfive, το οποίο έχει τα δικαιώματα μάρκετινγκ και media για όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα έως το 2031.

 «Ενόψει του 28ου παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών, είμαστε πανευτυχείς που μοιραζόμαστε την είδηση της συνεργασίας μας με την Trivago», είπε ο Αιγύπτιος πρόεδρος της IHF, Χασάν Μουσταφά. «Οι οπαδοί μας ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να δουν τις ομάδες τους να αγωνίζονται και είναι ευχή μας να απολαύσουν αυτή την εμπειρία στο μέγιστο. Τώρα, χάρη στην συνεργασία μας με την Sportfive που διαχειρίζεται τον τομέα μάρκετινγκ και του επίσημου τηλεοπτικού δικτύου της IHF, αυτή η απόλυτη εμπειρία μπορεί να πραγματοποιηθεί».

 Το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε 4 γήπεδα στην Πολωνία και σε 5 στην Σουηδία θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα