fbpx

Μπάρι Χερν: «Να μην χαλάσει την υστεροφημία του ο Στίβεν Χέντρι»

Μπάρι Χερν: «Να μην χαλάσει την υστεροφημία του ο Στίβεν Χέντρι»

Ο Μπάρι Χερν επιμένει ότι ο Τζίμι Γουάιτ έχει την επιθυμία να σημειώνει νίκες ωστόσο αμφιβάλει αν ισχύει το ίδιο με τον Στίβεν Χέντρι ο οποίος έχει επιστρέψει στη δράση.

 Ο αειθαλής Γουάιτ στα 60 του έφτασε στο γύρο των 32 τόσο στο UK Championship όσο και στο γερμανικό μάστερς αυτή την σεζόν ενώ ο Χέντρι δεν θυμίζει τον παίκτη που πήρε επτά φορές τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή την περίοδο από το 1990 μέχρι το 1999.

 Σε εκείνη την περίοδο ο Χέντρι νίκησε τον Γουάιτ σε τέσσερις τελικούς παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο ίδιος αποσύρθηκε το 2012 ωστόσο πήρε τη wildcard για να επιστρέψει το 2020. Η επιστροφή δεν θυμίζει τις περασμένες εποχές με τον Χέντρι να παίρνει τη νίκη μόλις σε 3 από τα 14 ματς που έχει δώσει έχοντας παράλληλα και καθήκοντα τηλεοπτικού σχολιαστή ενώ απουσιάζει και αυτή την εβδομάδα από το αγγλικό όπεν.

 «Αν κάποιος αξίζει μία wildcard για την συνεισφορά του στο σνούκερ, είναι ο Στίβεν Χέντρι», είπε ο Χερν. «Παρά το γεγονός ότι ο Τζίμι Γουάιτ δεν πήρε ποτέ τον παγκόσμιο τίτλο, το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Η διαφορά τους είναι ότι ο Τζίμι προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει νίκες ενώ με τον Στίβεν έχεις την αίσθηση ότι δεν προστατεύει την υστεροφημία του όταν παίρνει μέρος και δεν νιώθει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Με άλλα λόγια, μην ντροπιάζεις τον εαυτό σου, μην μένεις περισσότερο από όσο θέλεις ωστόσο η πόρτα είναι ανοικτή αν κάνεις την προσπάθεια να είσαι ανταγωνιστικός».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα