fbpx

Συνεχίζουν τη λεκτική αντιπαράθεση Άλεν και Μέρφι

Συνεχίζουν τη λεκτική αντιπαράθεση Άλεν και Μέρφι

Μαρκ Άλεν και Σον Μέρφι συνεχίζουν τους λεκτικούς διαξιφισμούς ενόψει του όπεν Σκωτίας. Όλα άρχισαν λίγες εβδομάδες πριν όταν ο Μέρφι στο podcast του επέκρινε τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν για τον τρόπο που μιλάει για το παιχνίδι. «Ο Ρόνι συγκεκριμένα έχει μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο. Ελπίζω να την αξιοποιήσει για να κάνει το παιχνίδι καλύτερο», είπε ο Μέρφι. «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι οι περισσότεροι στο χώρο κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και άλλοι – και δεν είναι ο μόνος – κινούνται διαφορετικά. Δεν έχω τις επιτυχίες του και δεν έχω τον απίστευτο πλούτο του. Προέρχεται από ένα απίστευτα πλούσιο υπόβαθρο και μεγάλωσε σε απίστευτο πλούτο. Οι περισσότεροι δεν είναι έτσι».

 Ο Ο’Σάλιβαν απάντησε λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η άποψη των άλλων, ωστόσο πριν από ένα ματς του UK Championship ο Μέρφι έγραψε ότι υποφέρει από πόνους σε πλάτη, αυχένα και ώμο με τον Άλεν να του απαντά: «Πρέπει να είναι αυτό το πατατάκι στον ώμο σου που κάνει τη ζημιά».

 Οι δύο τους συνέχισαν στον ίδιο τόνο πριν την πρώτη ημέρα του όπεν Σκωτίας με τον Άλεν να γράφει: «Ανυπομονώ να αρχίσω στο τουρνουά. Πρώτος αντίπαλος ο Άντι Λι, ας συνεχίσουμε την καλή πορεία». Ο Μέρφι ήταν τώρα αυτός που απάντησε: «Καλή πορεία; Ηττήθηκες βαριά πριν λίγες ημέρες».

 Ο Άλεν ήταν εκείνος που γέλασε τελευταίος λέγοντας: «Το θέμα είναι να μπλοκάρεις τα άσχημα, σαν να μη συνέβησαν ποτέ. Ξέρω ότι είναι δυσκολότερο για εσένα αυτή την εποχή καθώς έχεις πολλά άσχημα αποτελέσματα. Πότε θα χάσεις ξανά; Εννοώ, πότε θα παίξεις ξανά;». Ο Μέρφι αποδέχθηκε την ήττα του γράφοντας: «Θα ήθελα να αφήσω την στέκα μου να μιλήσει αλλά με απογοητεύει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα