fbpx

PNC Championship: Παρών, με το γιό του, ο Τάιγκερ Γουντς

PNC Championship: Παρών, με το γιό του, ο Τάιγκερ Γουντς

Ο Τάιγκερ Γουντς επιβεβαίωσε την 3η παρουσία του σε γήπεδο γκολφ μέσα στο Δεκέμβριο καθώς θα αγωνιστεί στο PNC Championship το διάστημα 15 με 18 Δεκεμβρίου μαζί με τον γιό του, τον Τσάρλι, στη Φλόριντα.

 Ο Αμερικανός, που έχει κάνει μόλις τρεις εμφανίσεις σε τουρνουά μέσα στο 2022, έχει ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στην 7η έκδοση του The Match που θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου και εκεί θα παίξει μαζί με τον Ρόρι ΜακΙλρόι απέναντι στους Τζόρνταν Σπιθ και Τζάστιν Τόμας, μία εβδομάδα μετά την συμμετοχή του στο Hero World Challenge.

 Το The Match που θα διεξαχθεί στη Φλόριντα είναι ένα φιλανθρωπικό τουρνουά επίδειξης με τη δράση σε 12 τρύπες αλλά το Hero World Challenge στο οποίο οικοδεσπότης είναι ο Γουντς μέσω του ιδρύματος του είναι ένα τουρνουά που διεξάγεται στις 72.

 Το PNC Championship αποτελεί ένα τουρνουά όπου μεγάλα ονόματα αγωνίζονται μαζί με μέλη της οικογένειάς τους. Ως κάτοχος 15 μέιτζορ τίτλων ο Γουντς ανυπομονεί για την πρόκληση μαζί με το γιό του. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα κλείσω το Δεκέμβριο επιστρέφοντας στο PNC Championship με το γιό μου, τον Τσάρλι», είπε. «Το να αγωνίζομαι ως πατέρα κάνει την εβδομάδα πολύ πιο ξεχωριστή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα