fbpx

Χένρι: “Στον τελικό ήταν σαν να παγώσαμε”

Χένρι: “Στον τελικό ήταν σαν να παγώσαμε”

Εξαιρετικά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ρίκι Χένρι στον απόηχο της βαριάς ήττας της Νέας Ζηλανδίας με 54-4 από την Αυστραλία, στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ Γυναικών. Ο τεχνικός των Kiwi Ferns στάθηκε στη διαφορά εικόνας που παρουσίασε η ομάδα του σε όλο το υπόλοιπο τουρνουά συγκριτικά με τον τελικό, ενώ τόνισε πως η πίεση που άσκησαν από νωρίς οι Αυστραλές ήταν το κλειδί που οδήγησε και στην εύκολη επικράτησή τους, σε βάρος της ομάδας του.

“Δώσαμε τους καλύτερούς μας εαυτούς για να αποκτήσουμε αυτή την ευκαιρία, ωστόσο εδώ κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας, αντί να κάνουμε το καλύτερο. Τις δύο ομάδες χώριζαν πολλά μίλια, από πλευράς αγωνιστικής εικόνας.

Ήταν παράξενο. Σαν να παγώσαμε και έτσι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Η Αυστραλία μας πίεσε από νωρίς στο ματς, βρήκε σε δύο περιπτώσεις αποτέλεσμα (try) και μετά ακολούθησε χιονοστιβάδα.

Στο ράγκμπι λιγκ το παν είναι η πίεση και σε αυτόν τον τομέα οι αντίπαλοί μας εφάρμοσαν εξαιρετικά το σχέδιό τους εναντίον μας”, δήλωσε ο Χένρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα