fbpx

German Masters: Αποκλεισμός στα προκριματικά για τον Μαρκ Σέλμπι

German Masters: Αποκλεισμός στα προκριματικά για τον Μαρκ Σέλμπι

Πρώην κάτοχος του τίτλου και νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Μαρκ Σέλμπι γνώρισε τον αποκλεισμό στον πρώτο προκριματικό γύρο του γερμανικού μάστερς μετά την ήττα 5-4 από τον πρωτοεμφανιζόμενο Πενγκ Γισόνγκ στο Λέστερ.

 Ο Σέλμπι χρειαζόταν 2 νίκες για να περάσει στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, ωστόσο σκόνταψε στο πρώτο εμπόδιο έχοντας μείνει πίσω στο σκορ με 2-0 και 4-2 στα φρέιμ προτού στείλει το ματς στο 9ο και τελευταίο.

 Με μπρέικ 59, 51 και 63 πόντων ο Σέλμπι προσπάθησε για την ανατροπή αλλά ο Κινέζος στα 21 του χρόνια πήρε τη νίκη και στον επόμενο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ίαν Μπερνς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 2η νίκη καριέρας σε επαγγελματικό επίπεδο για τον Γισόνγκ και μόλις η δεύτερη φορά που σημειώνει μπρέικ άνω των 70 πόντων.

 Έχοντας φτάσει μέχρι το γύρο των 32 στο UK Championship ο Τζίμι Γουάιτ συνεχίζει να εντυπωσιάζει παίρνοντας τη νίκη με 5-3 απέναντι στον Μαρκ Τζόις. Σε άλλο ματς, ο νούμερο 8 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Κάιρεν Γουίλσον, είχε μπρέικ 110 πόντων στη νίκη με 5-0 απέναντι στον Τζένσον Κέντρικ. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Ντέιβιντ Λίλι καθώς ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στα seniors επιβλήθηκε 5-2 του Άντονι Χάμιλτον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα