fbpx

LPGA Tour: Έπαθλα – ρεκόρ για το 2023

LPGA Tour: Έπαθλα – ρεκόρ για το 2023

Το συνολικό ποσό ρεκόρ των 101,4 εκατομμυρίων ευρώ θα απονεμηθεί στο LPGA Tour του 2023 με το πρόγραμμα να αποτελείται από 33 τουρνουά. Το ποσό είναι το μεγαλύτερο που θα δοθεί σε μία χρονιά στην ιστορία της διοργάνωσης ενώ συνυπολογίζονται Solheim Cup και International Crown που διεξάγονται κάθε 2 χρόνια.

«Εξαιτίας των αθλητών μας, των συνεργατών μας, των εθελοντών και των απίστευτων οπαδών, το 2023 θα είναι μία χρονιά ορόσημο στο LPGA Tour», είπε η κομισάριος Μόλι Μαρκού Σαμάαν. «Το σχέδιο περιλαμβάνει νέα τουρνουά, αυξημένα έπαθλα, μοναδικές μορφές και γήπεδα παγκοσμίου επιπέδου».

Το πρόγραμμα του 2023 θα δει τη διοργάνωση να πηγαίνει σε 11 αμερικανικές πολιτείες με τη Φλόριντα να ανοίγει την αυλαία με το Tournament of Champions στο Ορλάντο ενώ θα περάσει από 12 χώρες. Εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, η δράση θα διεξαχθεί σε Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Κίνα, Γαλλία, Σκωτία, Αγγλία, Βόρεια Ιρλανδία, Καναδά, Ισπανία, κινεζική Ταϊπέι και Ιαπωνία. Το αμερικανικό όπεν στο Πεμπλ Μπιτς της Καλιφόρνια θα έχει το μεγαλύτερο έπαθλο με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα