fbpx

Στίβεν Χέντρι: «Ο Ο’Σάλιβαν είναι ο μοναδικός που δεν μιλάει σε κανέναν» (vid)

Στίβεν Χέντρι: «Ο Ο’Σάλιβαν είναι ο μοναδικός που δεν μιλάει σε κανέναν» (vid)

Ο Στίβεν Χέντρι λέει ότι ο μοναδικός παίκτης που δεν μιλάει σε κανέναν στο παρασκήνιο ενός τουρνουά σνούκερ είναι ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν. Ο Rocket αναδείχθηκε κάτοχος του τίτλου για τέταρτη φορά στο Champion of Champions επικρατώντας 10-6 στον τελικό του Τζαντ Τραμπ.

Ο Χέντρι αναφέρθηκε στον Ο’Σάλιβαν και πως έχει αλλάξει το παιχνίδι τις τελευταίες τρεις δεκαετίες κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Μαρκ Γουίλιαμς. Επίσης επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ο Χέντρι, αποκάλυψε στον Γουίλιαμς πως έπαιξε ρόλο στη δική του πτώση στην απόδοση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι φιλίες στο χώρο επηρέασαν τα αποτελέσματά του. «Προφανώς έχεις μερίδιο ευθύνης στην πτώση μου», είπε ο Χέντρι. «Δεν είχα φίλους και δεν μιλούσα σε κανέναν μέχρι που εμφανίστηκες στο προσκήνιο και άρχισες να με ενοχλείς, λέγοντας, μίλα μου Στίβεν. Με άφησες άναυδο. Το παιχνίδι έχει αλλάξει πολύ, ήταν πολύ μίζερο στη δική μου εποχή και του Στιβ Ντέιβις. Ο μοναδικός που δεν βλέπω να μιλάει σε κάποιον είναι ο Ρόνι. Όλοι οι άλλοι το κάνουν, ακόμα και πριν από ένα ματς, μιλούν και γελούν».

 Ο Γουίλιαμς απάντησε: «Ο Ρόνι σου μιλάει όταν θέλει να το κάνει. Οι περισσότεροι το κάνουν». Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν έχει δηλώσει παλαιότερα ότι κάποια τουρνουά είναι πάρα πολύ μικρά, σχεδόν σαν αγώνες προπόνησης. Ο Γουίλιαμς δεν ήταν τόσο καυστικός στα σχόλιά του ωστόσο παραδέχεται ότι το περιβάλλον έχει αλλάξει. «Δεν πατάω πλέον στο σαλόνι των παικτών. Τα τουρνουά παλαιότερα ήταν πολύ καλύτερα. Είχες πολύ καλή υποδοχή. Τώρα αν είσαι στο σαλόνι των παικτών μπορεί να περιμένεις δύο – τρεις ώρες για να αγωνιστείς και έχεις τελειώσει. Συνηθίζαμε να έχουμε απίστευτη ατμόσφαιρα. Το Μάστερς είναι τώρα το πλησιέστερο σε εκείνο που είχαμε με τους καναπέδες και όλα αυτά».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα