fbpx

TOTO Classic: Νικήτρια στην Ιαπωνία η Ντράιμπουργκ (vid)

TOTO Classic: Νικήτρια στην Ιαπωνία η Ντράιμπουργκ (vid)

Η Τζέμα Ντράισμπουργκ από την Σκωτία πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της σε επίπεδο LPGA Tour, επικρατώντας στο TOTO Classic που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία.

 Η 29χρονη μπήκε στον τελευταίο γύρο σε απόσταση ενός χτυπήματος από την κορυφή και κατάφερε να περάσει μπροστά και να πάρει τη νίκη με συνολική επίδοση 20 χτυπημάτων κάτω από το όριο, με διαφορά τεσσάρων από την πλησιέστερη αντίπαλό της, την ντόπια Κάνα Ναγκάι. Στην 3η θέση η Λιν Γκραντ από την Σουηδία.

 Με την Ντράιμπουργκ να περνάει μπροστά, η πίεση ήταν μεγάλη καθώς είχε την ευκαιρία να πάρει τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της, η ίδια ωστόσο ανταποκρίθηκε άψογα στην περίσταση με τέσσερα μπέρντι σε πέντε τρύπες, μεταξύ 11ης και 15ης. «Ήμουν στη Νότια Κορέα την περασμένη εβδομάδα με φιλικά πρόσωπα και είπα, θα σας αναφέρω στο λόγο που θα βγάλω. Ήταν απλά ένα αστείο, είναι συγκινητικό για να είμαι ειλικρινής, είναι ένα όνειρό μου εδώ και πολύ καιρό».

Ο τίτλος αυτός ήταν ο πρώτος για μία αθλήτρια από την Σκωτία από το 2011 και την Κατριόνα Μάθιου, με την Ντράιμπουργκ να γίνεται πλουσιότερη κατά 264.000 λίρες.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα