fbpx

Παγκόσμιο, Γαλλία-Ελλάδα 34-12: Πρεμιέρα με ήττα για τη μαχητική Εθνική μας (vid)

Παγκόσμιο, Γαλλία-Ελλάδα 34-12: Πρεμιέρα με ήττα για τη μαχητική Εθνική μας (vid)

Το ιστορικό ντεμπούτο της Ελλάδος σε τελική φάση Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ συνδυάστηκε με ήττα από την πανίσχυρη Γαλλία στο Eco-Power Stadium του Ντόνκαστερ. Η ομάδα του Στιβ Γεωργαλλή, παρά την μεγάλη προσπάθεια, ηττήθηκε με 34-12 στην πρεμιέρα της στον Α’ Όμιλο και πλέον στρέφει το βλέμμα στις επόμενες δύο αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Οι Tricolores άνοιξαν το σκορ με try του Ντεζαριά στο 9’, ενώ ακολούθησαν try από τους Ζιγκό, Ζουλιάν και Μουργκέ, που ανέβασαν το σκορ στο 26-0. Το ιστορικό πρώτο try των Titans (παρατσούκλι της Εθνικής Ελλάδος) ήρθε από τον Σιτένι Ταουκάμο στο 56ο λεπτό.

Ένα δεύτερο try του Ζουλιάν επέτρεψε στους Γάλλους να αυξήσουν το σκορ σε 34-6, ωστόσο η Ελλάδα κατάφερε στο τελευταίο λεπτό να βρει επίσης ένα ακόμη try αυτή τη φορά με σκόρερ τον Νικ Μούγιο, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 34-12. Υπογραμμίζεται πως και στα δύο ελληνικά try ακολούθησε εύστοχο convertion από τον Λάχλαν Ιλίας.

Πλέον, η Γαλλία ισοβαθμεί στην κορυφή του Ομίλου με την οικοδέσποινα του τουρνουά Αγγλία. Στη 2η αγωνιστική η Ελλάδα θα συγκρουστεί με τη Σαμόα στις 23 Οκτωβρίου ξανά στο Eco-Power Stadium, ενώ η Αγγλία αναμετράται με τη Γαλλία μία ημέρα νωρίτερα, στις 22 Οκτωβρίου.

https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/pagkosmio-ragkmpi-ligk-ta-highlights-tis-premieras-tis-ellados-kontra-sti-gallia-vid/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/pagkosmio-ragmpi-ligk-o-mikros-fan-pou-mazepse-souvenir-apo-oli-tin-ethniki-ellados-vid/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/fraisinou-oloi-oi-ellines-paiktes-itan-poiotikoi-antipaloi/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/georgallis-ta-logia-den-arkoun-gia-na-perigrapsoun-tin-perifania-mou/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα