fbpx

Για τον «απίστευτο» Ρόνι Ο’Σάλιβαν μίλησε ο Μαρκ Σέλμπι

Για τον «απίστευτο» Ρόνι Ο’Σάλιβαν μίλησε ο Μαρκ Σέλμπι

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε ο Μαρκ Σέλμπι για τον απίστευτο, όπως τον χαρακτήρισε, Ρόνι Ο’Σάλιβαν και έκανε σαφές ότι ο Rocket είναι ο σπουδαιότερος που έχει παίξει το παιχνίδι.

 Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εμφανίστηκε στο podcast του World Snooker Tour και ρωτήθηκε για τον Ο’Σάλιβαν και την πηγή έμπνευσης που αποτελεί με τα όσα έχει πετύχει στο παιχνίδι. Ο 39χρονος από το Λέστερ είπε ότι δε υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ο’Σάλιβαν είναι ο σπουδαιότερος παίκτης σνούκερ που έχει εμφανιστεί ποτέ και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην «πείνα» που έχει για τίτλους μαζί με το αδιαμφισβήτητο φυσικό του ταλέντο.

 «Είναι ο σπουδαιότερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι μας, για εμένα. Το να αποδίδει στο επίπεδο που κάνει είναι απίστευτο στην ηλικία του. Παραμένει στην κορυφή και είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι απίστευτο», είπε ο Σέλμπι. «Το μεγαλύτερο πράγμα για εμένα είναι η πείνα και η ανάγκη να μένει υγιής. Καθώς μεγαλώνεις αυτή η πείνα μπορεί να φύγει λίγο, δεν δίνεις τόσες πολλές ώρες και δεν μπορείς να κλέψεις σε αυτό το παιχνίδι, να μην εξασκείσαι αρκετά και να περιμένεις να κερδίζεις σε μεγάλα τουρνουά».

 «Όταν βλέπεις κάποιον όπως τον Ρόνι παίρνεις μεγάλη έμπνευση επειδή είναι 46 και είμαι επτά χρόνια νεότερός του οπότε ελπίζω ότι θα διατηρήσω την πείνα και την υγεία μου και θα συνεχίσω να παίζω όπως γνωρίζω ότι μπορώ να κάνω και ελπίζω να πάρω περισσότερους τίτλους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα