fbpx

Παγκόσμιο Τ20 (Γ): Η μάχη για τα τελευταία δύο εισιτήρια

Παγκόσμιο Τ20 (Γ): Η μάχη για τα τελευταία δύο εισιτήρια

Δύο θέσεις απομένει να βρουν κάτοχο για να ολοκληρωθεί η λίστα των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Τ20 του 2023. Η Ζιμπάμπουε αντιμετωπίζει την Ιρλανδία και το Μπανγκλαντές την Ταϊλάνδη με τη νικήτρια του κάθε ματς να εξασφαλίζει την πρόκριση για τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική.

Η Ζιμπάμπουε μπήκε δυναμικά στα προκριματικά με πειστικές νίκες απέναντι σε Παπούα Νέα Γουϊνέα και Ταϊλάνδη με οκτώ και έξι γουίκετ αντίστοιχα, έχοντας εξασφαλίσει όμως την παρουσία στα ημιτελικά ηττήθηκε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Ιρλανδία άρχισε με ήττα 14 ραν από το Μπανγκλαντές και νίκησε με εννέα γουίκετ τις Ηνωνένες Πολιτείες προτού επικρατήσει με 19 ραν της Σκωτίας στο τελευταίο και καθοριστικό ματς του ομίλου.

Το Μπανγκλαντές ολοκλήρωσε αήττητο τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων και μάλιστα με τεράστιες διαφορές απέναντι σε Ιρλανδία, Σκωτία και Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ταϊλάνδη πήρε τη νίκη απέναντι σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χάνοντας ωστόσο το δεύτερο χρονικά παιχνίδι τους απέναντι στη Ζιμπάμπουε ενώ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Παπούα Νέα Γουϊνέα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα