fbpx

World Classic: Στην τελική φάση πέρασε η Μεγάλη Βρετανία

World Classic: Στην τελική φάση πέρασε η Μεγάλη Βρετανία

Η Μεγάλη Βρετανία πήρε τη νίκη με 10-9 απέναντι στην Ισπανία στο προκριματικό τουρνουά για το World Classic που πραγματοποιείται στο Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας και εξασφάλισε θέση στην τελική φάση για πρώτη φορά στην ιστορία της. Νωρίτερα στο τουρνουά η Μεγάλη Βρετανία είχε αρχίσει με νίκη 8-1 επί της οικοδέσποινας Γερμανίας ενώ ακολούθησε η εντυπωσιακή επιτυχία με 14-4 απέναντι στη Γαλλία. Η Ισπανία από την πλευρά της είχε πάρει τη νίκη με 5-4 απέναντι στη Νότια Αφρική στην πρεμιέρα προτού συντρίψει με το εμφατικό 21-7 την Τσεχία.

 Η αναμέτρηση της Μεγάλης Βρετανίας με την Ισπανία κρίθηκε στην επιπλέον περίοδο καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 9-9 με την ισοφάριση να έρχεται από τους Βρετανούς με χομ ραν του Τζέιντεν Ραντ. Η Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να πάρει τη νίκη με το sacrifice fly του Άλεξ Κρόσμπι που άφησε ανοικτό το γήπεδο.

 Συνολικά 16 ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για το World Classic του 2023 ενώ άλλα δύο εισιτήρια διεκδικούνται στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη του Παναμά το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου με 5 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα