fbpx

Παγκόσμιο U18: Δραματική νίκη για το Μεξικό (vid)

Παγκόσμιο U18: Δραματική νίκη για το Μεξικό (vid)

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα αλλά και θεαματικά ματς του παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών που διεξάγεται στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών το Μεξικό επιβλήθηκε 8-7 του Παναμά με τον Αλμπέρτο Μπαρίγκα να κλέβει την τρίτη βάση και τον Αντόνιο Μασίας να κάνει το walk-off.

Ο Έρικ Γκουεβάρα με χομ ραν έβαλε τον Παναμά μπροστά στο σκορ στην πρώτη περίοδο με το Μεξικό να απαντά άμεσα με τον Κάρλος Γκουτιέρεζ. Ο Ισμαέλ Βελάσκο χτύπησε τον Ιτσίρο Κάνο με φορτωμένες τις βάσεις για να ισοφαρίσει για λογαριασμό του Παναμά με το Μεξικό να περνάει μπροστά στο σκορ και με ένα sacrifice fly να κάνει το 5-2. Το διπλό ραν του Άνχελ Ροντρίγκεζ μείωσε σε 5-4 και με sacrifice fly ο Παναμάς έφτασε ξανά στην ισοφάριση στην πέμπτη περίοδο.

 Το παιχνίδι διεκόπη εξαιτίας του κινδύνου κεραυνών με την επιστροφή στη δράση να βλέπει το Μεξικό να προηγείται 7-5 με τους Ρόσμαν Βερντούγκο και Γιαέλ Ρομέρο. Ο Παναμάς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έφτασε ξανά στην ισοπαλία με τους Ρότζερ Λάσο και Εντουάρντο Τάιτ για να έρθει το σινγκλ του Αντόνιο Μάσιας στην αρχή της όγδοης περιόδου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα