fbpx

Παγκόσμιο U18: Ανακοίνωσε αποστολή η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών

Παγκόσμιο U18: Ανακοίνωσε αποστολή η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών

Μετά από ένα πενθήμερο προπονητικό καμπ η εθνική ομάδα των ΗΠΑ ανακοίνωσε το ρόστερ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών που θα φιλοξενήσει στη Φλόριντα. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ομάδα που θα παρουσιάσουμε για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντένι Χόκινγκ.

 Συνολικά τέσσερις παίκτες στην αποστολή έχουν προηγούμενη εμπειρία από συμμετοχή με την εθνική τους ομάδα. Ο Άινταν Μίλερ κάνει την τρίτη του εμφάνιση στο αμερικανικό ρόστερ έχοντας παίξει με την ομάδα κάτω των 12 ετών το 2016 και με εκείνη των κάτω των 15 ετών το 2019. Κολτ Έμερσον και Γκάβιν Γκραχόβε θα βρεθούν ξανά στην ομάδα έχοντας πάρει τον τίτλο στην κατηγορία κάτω των 17 ετών το 2017 στη Ταϊβάν. Επιστροφή για τον Μπλέικ Μίτσελ που αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα το 2021 σε μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων με τον Καναδά.

 Νούμερο πέντε στην παγκόσμια κατάταξη στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών ηττήθηκε στον τελικό του 2019 έχοντας πάρει τον τίτλο στις προηγούμενες τέσσερις εκδόσεις. Το συγκεκριμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι το πρώτο που διοργανώνεται στις ΗΠΑ από το 1995 και η αμερικανική ομάδα παίρνει μέρος στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τη Νότια Κορέα, την Ολλανδία, τον Καναδά, τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα