fbpx

Γκόμες Κόρα: “Τώρα ο κόσμος ξέρει ποιοι είμαστε”

Γκόμες Κόρα: “Τώρα ο κόσμος ξέρει ποιοι είμαστε”

Άκρως ικανοποιημένος με την αγωνιστική εικόνα της Αργεντινής παρουσιάζεται ο προπονητής της.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της Αργεντινής, Σαντιάγκο Γκόμες Κόρα για την ομάδα του, λίγο πριν την τελευταία φάση των World Rugby Sevens Series στο Λος Άντζελες. Ο προπονητής των Pumas, που ως παίκτης απετέλεσε κομβικό γρανάζι της ομάδας τη δεκαετία του 2000, δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη συνολική φετινή παρουσία της Αργεντινής και το γεγονός πως δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου του 2021.

“Είμαστε σε καλή κατάσταση, σε μία πολύ ιδιόμορφη χρονιά. Αυτό που είναι καλό είναι πως η ομάδα δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες της μετά το Τόκιο. Θέλαμε να παραμείνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως τα καταφέραμε, άρα αυτό είναι σπουδαίο. Εάν δεν είχαμε τουλάχιστον προετοιμαστεί καλά για το τουρνουά (τα World Series) θα ήμασταν εκνευρισμένοι.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο φέτος ήταν πως, ακόμη και δίχως μερικούς από τους βασικούς μας παίκτες, μπορέσαμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και να παίξουμε καλό ράγκμπι. Τώρα ο κόσμος έμαθε ποιοι είμαστε. Πλέον κατανοούν πως αυτό που πετύχαμε είχε κάποιες βάσεις να το στηρίζουν. Αυτό είναι θετικό για όλους μας”, ήταν τα λόγια του 44χρονου τεχνικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα