fbpx

Champions League: Στους 32 και ο Στούαρτ Μπίγχαμ

Champions League: Στους 32 και ο Στούαρτ Μπίγχαμ

Με ανατροπή πήρε την πρώτη θέση στον 11ο όμιλο και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Ο Στούαρτ Μπίγχαμ μπορεί να έχασε στο πρώτο του ματς για τον 11ο όμιλο του σνούκερ Champions League με 3-0 στο Λέστερ, ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και να περάσει στο γύρο των 32. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 ηττήθηκε με 3-0 από τον Πίτερ Ντέβιλιν αλλά στην συνέχεια είχε τέσσερα μπρέικ άνω των 50 πόντων στη νίκη με 3-0 επί του Πίτερ Λάινς και με 3-1 επί του Κάο Γιουπένγκ. Ο Ντέβιλιν, νούμερο 92 στην παγκόσμια κατάταξη, έμεινε ένα βαθμό πίσω καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 τόσο απέναντι στον Κάο όσο και απέναντι στον Λάινς. «Χρειάστηκε σκληρή δουλειά σήμερα, δεν άρχισα καλά απέναντι στον Πίτερ Ντέβιλιν αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια επειδή έπαιξε καλά», είπε ο Μπίγχαμ. «Μίλησα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να ηρεμήσω και απέδωσε καθώς έπαιξα καλό σνούκερ στο τέλος».

 Ο Χοσεϊν Βαφέι, ο οποίος πέτυχε μάξιμουμ πριν λίγες ημέρες στα προκριματικά του ευρωπαϊκού μάστερς, πήρε δύο νίκες 3-0 απέναντι στον Ράιαν Τόμερσον και την Ενγκ Ον Γι και ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Τιάν Πενγκφέι παίρνοντας την πρώτη θέση στον 14ο όμιλο στη διαφορά των φρέιμ απέναντι στον Πενγκφέι. Ο Μπίγχαμ θα παίξει με τον Μπεν Γούλαστον και τον Τζέιμι Τζόουνς στον τρίτο όμιλο του γύρου των 32 ενώ ο Βαφέι θα αντιμετωπίσει για τον έκτο όμιλο τους Μάικλ Τζατζ, Λιού Χαοτιάν και Τζίμι Ρόμπερτσον.

 Ο Τζαντ Τραμπ αρχίζει την σεζόν του στον δεύτερο όμιλο με αντιπάλους τους Τζέιμι Κλαρκ, Σον Ο’Σάλιβαν και Γισόνγκ Πενγκ ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005, ο Σον Μέρφι, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Λίαμ Χάιφιλντ, Ζου Σι και Μπεν Μέρτενς στο πλαίσιο του έβδομου ομίλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα