fbpx

Open Championship: Έχασε το όριο πρόκρισης ο Τάιγκερ Γουντς

Open Championship: Έχασε το όριο πρόκρισης ο Τάιγκερ Γουντς

Θα δούμε ξανά τον Αμερικανό γκόλφερ να αγωνίζεται στο Σεντ Άντριους; Η ζημιά έγινε στον πρώτο γύρο ενώ στο δεύτερο δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση.

Ο Τάιγκερ Γουντς αποχαιρέτησε το Σεντ Άντριους, ίσως και για τελευταία φορά στην αγωνιστική του καριέρα καθώς δεν μπόρεσε να πιάσει το όριο πρόκρισης μετά το δεύτερο γύρο του Open Championship. Το Σεντ Άντριους δεν θα διοργανώσει ξανά το τουρνουά τουλάχιστον μέχρι το 2027 και ο Γουντς ίσως να μην παίζει πλέον έχοντας περάσει τα 50 του χρόνια.

 Ο Αμερικανός έφτασε στην Σκωτία με θετική διάθεση παρά τα προβλήματα με το πόδι του ωστόσο ο πρώτος γύρος ήταν απογοητευτικός με έξι χτυπήματα πάνω από το όριο. Τρεις φορές κάτοχος του τίτλου, έπρεπε να κάνει κάτι ξεχωριστό στο δεύτερο γύρο ωστόσο ολοκλήρωσε με εννέα χτυπήματα πάνω από το όριο. Την στιγμή που ολοκλήρωνε την παρουσία του ήταν στην 150η θέση και οι πρώτοι 70 είναι εκείνοι που περνούν στην συνέχεια της διοργάνωσης. Ο ίδιος πήγε στη γέφυρα Σουίλκαν για να αποχαιρετήσει το κοινό γνωρίζοντας την αποθέωση.

 «Ήταν συγκινητικό», είπε ο ίδιος στο Sky Sports. «Έρχομαι εδώ από το 1995 και νομίζω ότι η επόμενη φορά θα είναι το 2030 και δεν γνωρίζω αν θα είμαι σωματικά ικανός να παίζω μέχρι τότε. Ήμουν αρκετά τυχερός να κερδίσω εδώ δύο φορές. Αισθάνομαι ότι θα μπορώ να αγωνιστώ και σε μελλοντικά βρετανικά όπεν αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκομαι εδώ όταν επιστρέψει το τουρνουά στο Σεντ Άντριους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα