fbpx

Νικήτρια στο ελεύθερο στιλ η Μαν

Νικήτρια στο ελεύθερο στιλ η Μαν

Το μεγάλο φαβορί, η Νόα Ντιοργκίνα Μαν από την Ολλανδία πήρε το χρυσό μετάλλιο στα World Games του Μπέρμιγχαμ στην Αλαμπάμα.

Περιμένοντας με αγωνία να εμφανιστεί το σκορ της καθώς αγωνίστηκε τελευταία επειδή πήρε πρώτη την πρόκριση, ήρθε η στιγμή της ανακούφισης και της χαράς. Με 24 πόντους έναντι 21 της Μιράντα Τίμπλινγκ, οι δυό τους άλλαξαν θέσεις στο βάθρο καθώς η αθλήτρια από την Σουηδία είχε πάρει το χρυσό στο αγώνισμα της ταχύτητας την προηγούμενη ημέρα. Οι δύο αθλήτριες είναι οι πρώτες που κερδίζουν τίτλο στο παρκούρ σε επίπεδο World Games καθώς το άθλημα έκανε φέτος το ντεμπούτο του. Η Ιζούμι Χικάρι από την Ιαπωνία πήρε δεύτερο χάλκινο μετάλλιο μέσα στην εβδομάδα με επίδοση 19 βαθμών.

Tο πρώτο αγώνισμα μεταλλίων στο παρκούρ, που έκανε ντεμπούτο στο πρόγραμμα των World Games, ήταν η ταχύτητα των ανδρών που ακολούθησε εκείνο των γυναικών. Ο Ουκρανός Μπόχνταν Κολμάκοφ ήταν ο νικητής επικρατώντας του ταχύτερου στα προκριματικά, του Ιταλού Αντρέα Κονσολίνι, σε μία αναμέτρηση που είδε και τους δύο να κινούνται κάτω από τα 21 δευτερόλεπτα, με επιδόσεις 20,75 και 20,38. Ο Βρετανός Ντέιβιντ Νελμς ολοκλήρωσε το βάθρο με 21,95 δευτερόλεπτα, μετά τη νίκη του στο ελεύθερο στιλ. Στην έκτη θέση ο Ιωακείμ Θεοδωρίδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα