fbpx

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να είμαι στην Εθνική με τα αδέρφια μου για άλλα 10 χρόνια» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να είμαι στην Εθνική με τα αδέρφια μου για άλλα 10 χρόνια» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα αδέρφια του στην Εθνική σε βάθος δεκαετίας.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της μίνι-ταινίας «Naija Odyssey», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο ESPN, με την Μαλίκα Άντριους και αναφέρθηκε να μιλήσει για το ψευδώνυμο που φέρει στο ΝΒΑ, αλλά και την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα.

«Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μου. Έπαιξα με τα αδέλφια μου στην Εθνική και είδα πώς έχουν δουλέψει και μπορούσα να τους συμβουλεύσω, να παίξω μαζί τους και εναντίον τους, να μοιραστούμε τα αποδυτήρια. Ενθουσιάστηκα όταν έβαζαν κάποιο σουτ. Δεν το παίρνω δεδομένο και αν μπορούσα να το ξαναζήσω τα επόμενα 10 χρόνια της καριέρας μου, κάτι που θα δούμε αν θα γίνει, θα ήθελα να το κάνω.

Στα παιδιά μου μαθαίνω και την ελληνική και την νιγηριανή κουλτούρα μου. Αυτό έκαναν οι γονείς μου και αυτό κάνω και εγώ. Είναι καλό ότι μπορώ να μοιραστώ την ιστορία μου και να καταλάβει ο κόσμος από πού είμαι.

Ο κόσμος με αποκαλεί μόνο “Greek Freak” και όχι “Nigerian Freak”. Ο κόσμος όμως πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαι μόνο Έλληνας ή Νιγηριανός. Στο ξεκίνημα οι γονείς μου ένιωθαν περίεργα. Δεν μπορείς να διαλέξεις το παρατσούκλι, αλλά μπορώ να πω στον κόσμο ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα, αλλά ξέρω πράγματα και για την Νιγηρία. Δεν είμαι ένα πράγμα».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα NBA