fbpx

Το χρονοδιάγραμμα της ομαλής επιστροφής του Μήτογλου

Το χρονοδιάγραμμα της ομαλής επιστροφής του Μήτογλου

Για μία ακόμη φορά κόντρα στην Φενέρ ο Παναθηναϊκός έχασε στο ρελαντί και με μεγάλη διαφορά, τον πλήγωσαν δύο… δικά του παιδιά, ο Καλάθης και Παπαγιάννης και δεν μπορεί να κρατήσει απολύτως τίποτα από το… χάλι στις όχθες του Βόσπορου παρά μόνο να αλλάξει πολλά. Και κυρίως φιλοσοφία. Γιατί αν μείνει στο ότι έχασε (μόνο) με 14 πόντους διαφορά (από τους 25 που βρέθηκε να χάνει) δεν θα έχει πάρει το μάθημά του.

Πάντως, εάν υπάρχει μια…. δικαιολογία για τον Παναθηναϊκό, πέρα από το ότι είναι μια νέα ομάδα (μόλις 3 παίκτες συνεχίζουν από πέρυσι), είναι το γεγονός πως δεν έχει παίξει σε κανένα ματς την φετινή χρονιά πλήρης.

Με αποκορύφωμα τον τελευταίο καιρό όπου… ήταν στα πιτς εναλλάξ οι Σλούκας και Παπαπέτρου, μαζί με την σταθερά… της απουσίας του Μήτογλου!

Επιστρέφει ο Μήτογλου

Πάντως, αυτό θα αλλάξει, μιας και πέρα από τον Σλούκα που έπαιξε κανονικά με την Φενέρ, πλέον επιστρέφει σιγά σιγά και ο Ντίνος Μήτογλου.

Για την ακρίβεια επανέρχεται στις προπονήσεις την προσεχή Πέμπτη!

Υπενθυμίζεται πως είχε υποστεί θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο πριν το Super Cup, ωστόσο έρχεται άμεσα να δώσει λύσεις στην πονεμένη πράσινη φροντ λάιν!

Μάλιστα, θα παίξει στον αγώνα με το Λαύριο, με φόντο να είναι έτοιμος για τους αγώνες με την Μπασκόνια και τον Ολυμπιακό, στις 30 Οκτωβρίου! Εξάλλου, στο ματς με την Μακάμπι φαντάζει απίθανο να παίξει, την Παρασκευή, μιας και βρίσκεται αρκετό καιρό στα πιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Euroleague