fbpx

ΛεΝτέι: «Το πλάνο ήταν να κάνουμε φάουλ στην τελευταία φάση με Μπασκόνια» (vid)

ΛεΝτέι: «Το πλάνο ήταν να κάνουμε φάουλ στην τελευταία φάση με Μπασκόνια» (vid)

Με δηλώσεις του ο Ζακ ΛεΝτέι παραδέχθηκε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε ζητήσει από τους παίκτες της Παρτίζαν να κάνουν φάουλ πριν ο Μάρκους Χάουαρντ στείλει τον αγώνα με την Μπασκόνια στην παράταση.

Η Μπασκόνια επικράτησε με 103-96 της Παρτιζάν, με τον Μάρκους Χάουαρντ να παίρνει την ομάδα του από το χέρι και να την οδηγεί στη νίκη, έχοντας 33 πόντους με 8/12 τρίποντα. Με ένα εξ αυτών έστειλε τον αγώνα στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 89-89.

Αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι απόρησαν γιατί δεν έγινε φάουλ στην τελευταία φάση. Όπως αποδείχθηκε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε ζητήσει να γίνει φάουλ, απλώς… δεν εισακούστηκε.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Μπασκόνια έβαλε μεγάλα σουτ, ειδικά το τελευταίο, αλλά επαναλαμβάνω: Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Οι λεπτομέρειες κρίνουν τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να ακούμε τον κόουτς και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Θα τα αναλύσουμε και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΛεΝτέι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Euroleague