fbpx

Ποτσέκο: «Τα βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μου προκαλούν κατάθλιψη»

Ποτσέκο: «Τα βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μου προκαλούν κατάθλιψη»

Ο προπονητής της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο έδωσε μία ιδιαίτερα χαρακτηριστική απάντηση, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στη συνέντευξη τύπου της εθνικής Ιταλίας για το EuroBasket, ο προπονητής της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο μίλησε για τον Γιάννη του Αντετοκούνμπο και τόνισε ότι τα βίντεο του σταρ των Μπακς, του προκαλούν κατάθλιψη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε αι στον μεγάλο άτυχο, Ντανίλο Γκαλινάρι, ενόψει της πρεμιέρας της «Σκουάντρα Ατζούρα» απέναντι στην Εσθονία (2/9).

«Αν άρχιζα να βλέπω βίντεο του Αντετοκούνμπο θα έπεφτα σε κατάθλιψη. Θα βασιστώ όμως στο μεγάλο πάθος που βγάζουν οι παίκτες μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποτσέκο, με την Ιταλία να αντιμετωπίζει την Ελλάδα στο κατάμεστο Forum του Μιλάνου, τη 2η αγωνιστική (Σάββατο 3/9).

Οσο για τον Γκαλινάρι δήλωσε πως: «Λυπούμαστε που δεν μπορεί να συμμετάσχει ο Γκαλινάρι. Είδα πόσο λυπήθηκαν οι παίκτες μου και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο, ακόμα και αν είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του Τεσιτόρι στο ρόστερ» τονίζει αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε και στην ερώτηση για τον Γιάννη με χαμόγελο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Eurobasket 2022