fbpx

Καρμέλο Άντονι: «Παραλίγο να πάω στους Λέικερς το 2011» (video)

Ο Καρμέλο Άντονι στους Λέικερς

Μία τρομερή αποκάλυψη έκανε ο Καρμέλο Άντονι, μιλώντας σε podcast με τον Ντουέιν Γουέιντ. Ο «Μέλο» ανέφερε πως τη σεζόν 2010-11, που πήγε στους Νικς μέσω ανταλλαγής με τους Νάγκετς, είχε συμφωνήσει αρχικά με τους Λέικερς του Κόμπι Μπράιντ, αλλά πάγωσε το deal η ομάδα του Ντένβερ.

Οι Νάγκετς θα λάμβαναν ως αντάλλαγμα τους Λαμάρ Όντομ και Άντριου Μπάινουμ, όμως η μετακίνηση αυτή δεν έγινε ποτέ. Ο Καρμέλο, μάλιστα, παραδέχθηκε πως μέχρι τότε δεν είχε καν σκεφτεί την προοπτική της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, όταν οι Νάγκετς πήραν την απόφαση να μη στείλουν τον κορυφαίο παίκτη τους σε έναν άμεσο ανταγωνιστή της Δύσης,.

Φυσικά αυτή η είδηση βγάζει ένα «what if», αναλογιζόμενοι στο τι θα βλέπαμε από ενδεχόμενη συνεργασία του Μπράιντ με τον Άντονι, ένα δίδυμο μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Καρμέλο έπαιξε τελικά στους Λέικερς σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, τη σεζόν 2021-22, η οποία ήταν και η τελευταία της καριέρας του, χωρίς να εντυπωσιάσει καθώς υπέστη και αρκετούς τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ