fbpx

Πικάρισμα των οπαδών στον Σλούκα και η προτροπή του «ερυθρόλευκου» πάγκου να σταματήσουν

Ο Παπανικολάου στον τελικό του Κυπέλλου

Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2024 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, μετά τη χθεσινή του νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 58-69, στον τελικό του Ηρακλείου της Κρήτης. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί αμυντικά, κυριάρχησαν πλήρως στη ρακέτα, και παίρνοντας πολύτιμη βοήθεια από τον πάγκο διατήρησαν τα σκήπτρα τους στη διοργάνωση.

Ο ενθουσιασμός των φίλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες ήταν μεγάλος, και αυτό έδωσε την ευκαιρία σε μερικός εξ’ αυτών να «πικάρουν» τον Κώστα Σλούκα με σύνθημα γι’ αυτόν. Όμως ο πάγκος των Πειραιωτών δε θέλησε να συνεχίσει αυτό, και τους προέτρεψε να σταματήσουν με νεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής, Χρήστος Μπαφές, πλησίασαν προς τη μερίδα των φιλάθλων του Ολυμπιακού και τους έκαναν νόημα να σταματήσουν, ενώ κοντά στο σημείο ήταν και ο Κώστας Παπανικολάου, που έκανε ακριβώς το ίδιο.

Μια εξαιρετική κίνηση, αν μη τι άλλο, από τους ανθρώπους της ομάδας, που μ’ αυτόν τον τρόπο θέλησαν να προστατέψουν των πρώην παίκτη τους, αλλά και να μη χαλάσει το ευχάριστο κλίμα σε γήπεδο και εξέδρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ