fbpx

Κύπελλο Ελλάδας: Κλείνει το ζευγάρι του τελικού

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ

Με τα ημιτελικά συνεχίζεται το Final 8 του Κυπέλλου όπου οι δύο αιώνιοι είναι τα φαβορί για να συνθέσουν το ζευγάρι του τελικού.

Ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό όπου στις 18:00 (ΣΚΑΙ, Cosmote Sport 5) αντιμετωπίζει τον Άρη που συνεχίζει την τρελή του πορεία τον τελευταίο καιρό.

Οι πράσινοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση από το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη για την ήττα τους στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα αλλά ο Άρης δείχνει πολύ δυνατός για να επαναλάβει αυτό το επίτευγμα.

Στα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα, που κάνει αγώνα δρόμου για τον αυριανό τελικό.

Μετά τον πρώτο ημιτελικό λίγη ώρα αργότερα θα υπάρξει και ο δεύτερος ώστε να συμπληρωθεί το ζευγάρι του τελικού με τον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους (21:00 Cosmote Sport 5, ΣΚΑΙ).

Οι Πειραιώτες νίκησαν εύκολα το Περιστέρι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα πάντως να μην υπολογίζει στον Γκος και να φέρνει ξανά στην εξάδα των ξένων τον Μπραζντέικις ενώ περίπατο έκανε ο Προμηθέας απέναντι στον Πανιώνιο με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Να σημειωθεί πως οι δύο νικητές των ζευγαριών θα αναμετρηθούν στον αυριανό τελικό ενώ οι ηττημένοι δεν θα διεκδικήσουν σε κάποιο ματς την τρίτη θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ