fbpx

Βαλένθια-Ολυμπιακός: Να δώσει συνέχεια στο σερί

Ολυμπιακός Μόναχο

Για τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη του, τρίτη σερί και 15η στο σύνολο ταξίδεψε στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός (08/02, 21:30).

Στον αντίποδα, η ισπανική ομάδα θα πάρει θέση στο τζάμπολ με ρεκόρ 13-12. Οι Πειραιώτες προέρχονται από σημαντική νίκη στο Μόναχο, με 76-72 επί της Μπάγερν, ενώ για την 24η αγωνιστική είχαν νικήσει με… κατοστάρα την Άλμπα Βερολίνου.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον Μουσταφά Φαλ στη δωδεκάδα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει πως θα παίξει, κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρόλευκων» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Τετάρτη (07/02).

Ο Γάλλος σέντερ δεν έχει αγωνιστεί από τις 12 Ιανουαρίου, όταν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Βιτόρια. Μένει να φανεί πόσο χρόνο συμμετοχής θα του δώσει ο Μπαρτζώκας, καθώς έχει μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετά μεγάλο διάστημα και δεν είναι έτοιμος στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του θα είναι και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης ήδη από την Τρίτη (06/02) μετά το διάστρεμμα που υπέστη. Εκτός παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από την άλλη ο ισπανικός σύλλογος θα έχει απουσίες τους Μπράντον Ντέιβις και Μπουμπακάρ Τουρέ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Τέλος, ο οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα φορούν τις μαύρες εμφανίσεις, ώστε να τιμήσουν την μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7 ανήμερα της μαύρης επετείου του 1981.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ