fbpx

Euroleague: Πρόστιμα σε Τζέιμς και Μπόλντγουιν

Euroleague

«Καμπάνες» σε Μάικ Τζέιμς και Γουέιντ Μπόλντγουιν ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Euroleague. Μετά τον Παναθηναϊκό AΚΤΟΡ που του επιβλήθηκε πρόστιμο για την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας για το ματς της 11ης αγωνιστικής, σειρά είχαν και οι σταρ των Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 33χρονος Αμερικανός είχε μιλήσει ανοιχτά κατά της διαιτησίας της διοργάνωσης, τόσο μετά τη 15η, όσο και μετά την 21η αγωνιστική. Δηλαδή μετά τους δύο αγώνες -εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα- κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ο γκαρντ της Μονακό είχε γράψει στο X «Έχω σιχαθεί την ασέβεια, δεν γίνεται ξαφνικά να μην παίρνω φάουλ». Γι’ αυτό και η διοικητική αρχή της Euroleague τον τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ.

Ένα χιλιάρικο πάνω είναι το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον γκαρντ των Ισραηλινών, που κινήθηκε απειλητικά προς έναν από τους τρεις ρέφερι στην εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τη Μπασκόνια. Θα πληρώσει 3.500 ευρώ, ενώ 4.500 ευρώ θα πληρώσει ο Ερυθρός Αστέρας λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Τέλος, με πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ζόραν Σάβιτς. Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν έδειξε ασέβεια προς μέλος της διαιτησίας στο παιχνίδι με τη Βίρτους στην Μπολόνια, και έτσι θα καταβάλλει το αντίστοιχο ποσό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ