fbpx

Μέξας: «Δείξαμε χαρακτήρα και βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος» (video)

Ο Μέξας για το Μαρούσι-Λαύριο

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο Κώστας Μέξας, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη του Λαυριού στο Μαρούσι με 71-75, με την οποία και αγκάλιασε την παραμονή του στη Basket League. Είπε πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα, και με τα μεγάλα σουτ στο φινάλε έφτασαν στην επικράτηση.

«Κοιτάξτε, ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, σίγουρα το περιμέναμε έτσι, ότι θα ήταν ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και έχει παίξει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση εδώ και ένα μήνα νομίζω, δείξαμε χαρακτήρα και βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος. Δηλαδή ο Ζάρας πριν χτυπήσει, ο Χόρχλερ 2 τρίποντα από τη γωνία, και αυτά είναι σουτ που χρειάζεται μια ομάδα για να φτάσει στη νίκη.

Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι πιστεύω στο 5vs5 στην άμυνα, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αν δεν κάναμε τα λάθη στην επίθεση που έδωσαν την ευκαιρία στο Μαρούσι να βάλει 20 πόντους στον αιφνιδιασμό, θα το ελέγχαμε καλύτερα το παιχνίδι.

Αλλά σίγουρα κάποια στιγμή του Μαρούσι θα αντιδρούσε, όπως και το έκανε, εμείς απέναντι στις αλλαγές δεν είχαμε καλή λειτουργία, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και μέσα από την άμυνα κρατηθήκαμε στο παιχνίδι. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες.

Καθοριστικά μπορεί και να είναι η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν. Έχει πολύ συνέχεια το πρωτάθλημα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ταπεινοί, να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, γιατί δουλεύουν καλά τα παιδιά, να εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε την έδρα μας, για να πετύχουμε το στόχο μας».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ