fbpx

Ευρωλίγκα: Ράιτ και Καμπόκλο τα καλύτερα ντεμπούτο της σεζόν

Μπρούνο Καμπόκλο και Μόουζες Ράιτ

Πρόσωπο της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο Μόουζες Ράιτ ο οποίος με 15 πόντους, 4 τάπες και 23 στην αξιολόγηση “πάτησε” κορυφή.

Ο Αμερικανός σέντερ λοιπόν πραγματοποίησε με βάση την αξιολόγηση του στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα το καλύτερο ντεμπούτο παίκτη στη φετινή διοργάνωση για παίκτη που προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας του μετά το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ράιτ που έκανε το 2ο καλύτερο ντεμπούτο νεοφερμένου μεσούσης της σεζόν στην ιστορία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση (από το 2000 και μετά) όσον αφορά ειδικά στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο από όλους τους παίκτες που προστέθηκαν στα ρόστερ των ομάδων.

Ανάλογη εμφάνιση με αξιολόγηση στο 23 όπως ο Ράιτ πραγματοποίησε ο Βραζιλιάνος σέντερ Μπρούνο Καμπόκλο όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της Παρτίζαν Βελιγραδίου (19 πόντοι, 23 αξιολόγηση) ενώ ο Σαμπάζ Νέιπιερ που επέστρεψε στην Αρμάνι Μιλάνο από τον Ερυθρό Αστέρα έβαλε 14 πόντους με αξιολόγηση στο 19.

Ιδού και τα καλύτερα φετινά ντεμπούτο για τους περίπου 25 παίκτες που προστέθηκαν μετά το ξεκίνημα της σεζόν στις ομάδες της διοργάνωσης.

Παίκτης Ομάδα Αντίπαλος Πόντοι PIR
Μπρούνο Καμπόκλο Παρτίζαν Μπάγερν Μονάχου 19 23
Μόουζες Ράιτ Ολυμπιακός Άλμπα Βερολίνου 15 23
Σαμπάζ Νέιπιερ Αρμάνι Μιλάνο Ολυμπιακός 14 19
Τζόρνταν Θίοντορ Μπασκόνια Βαλένθια 9 10
Αμινέ Νουά Φενέρμπαχτσε Βίρτους Μπολόνια 9 10
Μάικ Ντάουμ Εφές Ερ.Αστέρας 10 9
Τζαβόντε Σμαρτ Ερ.Αστέρας Μπασκόνια 11 6
Τζάστιν Άντερσον Βαλένθια Μπάγερν Μονάχου 8 5
ΝτεΣον Τόμας Βιλερμπάν Βίρτους Μπολόνια 7 4
Κέντρικ Ναν Παναθηναϊκός Άλμπα Βερολίνου 6 4
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ