fbpx

Μπακς: Ένας προπονητής που πληρώνεται για τρεις

Μπακς: Ένας προπονητής που πληρώνεται για τρεις

Μετά την απόλυση του Άντριαν Γκρίφιν οι Μιλγουόκι Μπακς θα πληρώσουν τρεις προπονητές αυτή τη σεζόν.

Ο λόγος; Μα φυσικά οι δύο απανωτές απολύσεις προπονητών σε διάστημα λιγότερο του ενός έτους, και η πρόσληψη τρίτου τεχνικού.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή της σεζόν και το πως έφτασαν οι Μπακς να πληρώνουν κάτι που δεν έχουν.

Ο Γκρίφιν είχε υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο, αξίας λίγο περισσότερο από 4 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Έτσι οι Μπακς θα του οφείλουν το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Η διάρκεια δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά εφόσον γίνεται λόγος για πολυετές, τα Ελάφια θα πρέπει να δώσουν σίγουρα 8 εκατομμύρια δολάρια τις επόμενες δύο σεζόν.

Μετά την απογοητευτική έξοδο από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ της περασμένης σεζόν, οι Μπακς απέλυσαν και τον Μάικ Μπούντενχολζερ.

Μάλιστα, ο άλλοτε προπονητής της Cream City, έχει ακόμα δύο χρόνια και 16 εκατομμύρια δολάρια στο συμβόλαιό του και οι Μπακς πρέπει να πληρώνουν και αυτά.

Και τώρα, η ομάδα του Μιλγουόκι υπέγραψε τον Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος θα λαμβάνει 10 εκατομμύρια το χρόνο έως το 2027 που λήγει η συμφωνία.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τα Ελάφια έχουν έναν νέο προπονητή, όμως πληρώνουν τρεις και μάλιστα ακριβά. Πολύ ακριβά, καθώς συνολικά θα δίνουν κάθε σεζόν (συμπεριλαμβανομένης και της φετινής) 22 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ