fbpx

Γέμισε σκάουτ από το NBA το Αλεξάνδρειο στο Άρης – Μπουργκ

Γέμισε σκάουτ από το NBA το Αλεξάνδρειο στο Άρης – Μπουργκ

Το ματς του Άρη με τη Μπουργκ το βράδυ της Τετάρτης (24/1) είχε πολλούς σκάουτ από ομάδες του NBA που έκαναν το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή ήταν να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηπείρου σε μια από τις καυτές ατμόσφαιραρε της διοργάνωσης.

Ο 18χρονος, Ζακαρί Ρισασέ ύψους 2μ.06 περιφερειακός, γιος του παλαίμαχου Γάλλου του Ολυμπιακού, Στεφάν Ρισασέ, πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά με 12.8 πόντους (56% στο δίποντο, 57% στο τρίποντο) και 3.7 ριμπάουντ ανά 23:53, με αποτέλεσμα να νιώθει δικαιωμένος για την απόφασή του να κατέβει από το επίπεδο της EuroLeague σε εκείνο του EuroCup πριν από το Draft του Ιουνίου.

Ο Ρισασέ, ένα παιδί που οι σκάουτ του NBA παρακολουθούν εδώ και πέντε χρόνια, αναμένεται να βρεθεί στις πρώτες επιλογές του Draft, ενδεχομένως ακόμη και στην πρώτη τριάδα-τετράδα.

Πολλά mock drafts τον δίνουν τόσο ψηλά, μαζί με τον Νίκολα Τόπιτς του Ερυθρού Αστέρα, τον Μάτας Μπουζέλις της G-League Ignite και πολλά ακόμη παιδιά από την Ευρώπη που θα κυριαρχήσουν σε αυτή τη φουρνιά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ